Foredrag

FOREDRAG OG UNDERVISNING MED

SEBASTIAN TJØRSTAD OG DHITA SIAUW


 "Amputert underholdning"

av Sebastian Tjørstad


Sebastian er født med Dysimili og dermed kom han til verden uten verken armer eller ben - Men til tross for det, eller nettopp på grunn av det  har Sebastian lært seg å elske livet, "digge seg sjæl - for den han er".


Sebastian er både sit down komiker og danser, men kan også holde foredrag og fortelle oss alle en ting eller to om hva som er viktig i livet og om å tørre å prøve til tross for et  heller amputert utgangspunkt.

"Mer enn ingenting" 

av Dhita Siauw


Da Dhita var 21 mistet han store deler av synet grunnet en genetisk sykdom. I 2009 lagde han utstillingen Mer enn ingenting, der han fikk flere av landets beste fotografer til å beskrive hvordan den som er blind eller synshemmet ser.


Dhita var i mange år en primusmotor i Oslos undergrunns-scene, og var med å starte steder som Club BarongSai, Oslo Skateshop, Tivoli PIzza, Sun rekords og Revolver Bar. I dag arbeider han som kunstner og er daglig leder i AudioSight AS.


I dette foredraget forteller Dhtia om det å miste synet om visualisering og Hva ser den somikke ser? Hvordan ser egentlig ingenting ut? For selv ingenting må jo være noe.