KAMPANJE 2020

                    LYD OG MOBIL SCENE

Utlån/utleie av vår mobile scene og lydanlegg er et av våre sosiale entreprenørskap. Med dette prosjektet ønsker vi å inspirere til frivillig arbeid og dugnad samtidig som vi  kan tilby jobb og jobberfaring for lokal ungdom.

Vår moblie scene og lydanlegg kan lånes av andre frivillige organisasjoner i bytte mot gjensididt  dugnadsinnsats på et av våre frivillige arrangementer. Men det er også mulig å leie  scenen og anlegget.

Vår spesialbygde mobile scene gjør det mulig å transportere alt utstyret på et lass og bilen kan kjøres med vanlig B-øsertifikat. Lydanlegget vårt (Meyer sound MSL 3 + LAB gruppen forsterker rack) er blitt none år gammelt men leverer mer trøkk og klarhet en mange av de nye digitale anleggene bare kan drømme om.


På laget har vi lydtekniker Lars Erik schjerpen. Med 15 års eraring som lydtekniker har han jobbet på de fleste store arenaer i landet og etter vår mening er bla landets aller beste lydteknikere. Vi har også 19 år gamle Usanath som har gått 3 år i lære på Rommen scene og har rukket å bli en svært dyktig tekniker som leverer topp lyd!


Kort sagt hos oss kan du låne scene mot dugnadsinnsats  +  driftskostnad eller vi leverer et semiprofft opplegg, med helprof flyd og hard arbeidsinnsats fra lokal ungdom. 

under utvikling!


MOBILE UTSTILLINGER, UTENDØRSLØSNINER

VI KAN DET !